DOMOV >> Igrače Dojenčki >> Igrače in Igre >> Igrače za najmlajše

Dobra ideja

Svetleča dirkalna steza

Svetleča dirkalna steza + MOST IN 1 AVTOMOBIL - komplet vključuje 128 elementov skupno, ki so v 4 barvah, rumeni, oranžni, zeleni in modri. Avto napaja baterija, zahvaljujoč temu, se po progi premika z veliko hitrostjo, njegov oprijem pa je dovolj močan, da ne bo padel s proge! Avto ima
Dostava v 48 URAH!
18.90 €Vkljucno z DDV
Redna cena: 20.32 € Prihranite 1.42 € (7%)
1
Informcije o izdelku

Svetleča dirkalna steza + MOST IN 1 AVTOMOBIL - komplet vključuje 128 elementov skupno, ki so v 4 barvah, rumeni, oranžni, zeleni in modri.

Avto napaja baterija, zahvaljujoč temu, se po progi premika z veliko hitrostjo, njegov oprijem pa je dovolj močan, da ne bo padel s proge! Avto ima tudi utripajoče luči.

FLEKSIBILNO - deli proge so prilagodljivi, razporedite jih lahko prosto - možnosti so neskončne, postavitev proge in smer vožnje lahko spremenite tudi med vožnjo!

OTROK RAZVOJ - proga močno vpliva na otrokov intelektualni razvoj, pozitivno razvija njegove motorične sposobnosti, pomaga pri razvoju koordinacije oči in roke. Gradnja proge spodbudi njegovo domišljijo in odlično razvije ročne spretnosti.

SPECIFIKACIJA - starost: 3+, dimenzije avtomobila (dolžina / širina / višina): 5 / 9,5 / 4.5cm, baterije za avtomobil: 2x AA (niso vključene), število elementov v kompletu: 128.

Dostava / Osebni prevzem

Na zalogi

Dostava:

Osebni prevzem (lokacija Vrhnika):